Wędliny Majerczyk to wyroby regionalne i tradycyjne.

Wędliny produkowane są według tradycyjnych receptur, a mięso dostarczane jest przez lokalnych producentów. Świetnej jakości surowiec jest podstawą, na której wędliny Majerczyk budują swój sukces.

Czyli smak tradycyjnych wędlin, prosto z Podhala dostarczanych w dowolne
miejsce Polski. Z zakładu masarskiego Majerczyk od lat wychodzą znane i cenione wyroby regionalne. Dzięki błyskawicznej wysyłce również Wy możecie przekonać się o ich smaku. Bo warto.

Stosowane tu receptury i przepisy bazują na prostocie, ale opanowanej do mistrzostwa. Kiełbasy, szynki czy kabanosy składają się ze 100% mięsa, jak przystało na wyroby tradycyjne. Do tego najpotrzebniejsze przyprawy, by nadać wędlinom więcej charakteru i bogatszego smaku. Nie ma tu miejsca na używanie jakichkolwiek wzmacniaczy czy polepszaczy. I nie ma potrzeby.

Długie wędzenie nadaje kiełbasom tak lubianego aromatu wędzonki i charakterystycznego koloru. Dym z buczyny i olchy konserwuje te pyszne wędliny na tyle skutecznie, że trafiają na Wasze stoły wciąż pachnące, świeże, pyszne.

Wędliny Majerczyk to wyroby regionalne i tradycyjne. Naturalne, proste w składzie, ale jakże bogate w smaku.

Zapraszamy do zakupów!